≡ Menu

Om Os

Eksempel på et kvalitets fyr fra stoker til afbrænding af træpiller og træ briketter. Godt til dig der mangler et nyt tag eller en billig forsikring.Stokertraepiller.dk er en brænde portal med mål at give dig bedre viden om stokerfyr, brænde, briketter og træpiller. Vi kommer til at se nærmere på betydningen af kvaliteten på dit brænde eller træpiller. Valg af stokerfyr og hvordan du spare penge på monteringen af fyret. Vi vil løbende informere dig om det bedste tilbud her nu og på brændsel, både til fyr men også fyr brændeovn eller pejse.
Har du nogle brænde relaterede spørgsmål er du meget velkommen til at kontakt os via vores kontakt formular som du finder ved at klikke på kontakt i menuen, i toppen af siden.

Vi vil også gerne benytte lejligheden her til at sige tak til følgende firmaer for deres store hjælp med at få denne her side om brænde op og køre optimalt.

Gratistagtjek.dk hjemmeside – Pris beregner til folk der ønsker et nyt tag som f.eks. et betontag, tegltag eller skifertag. Et glimmerende værktøj til dig der står og skal have lagt et nyt tag og ingen ide har om hvad det koster.
billigdanskeforsikringer.dk hjemmeside – find prisen på billig danske forsikringer. En god oversigt over de mange muligheder der er når der skal vælges ny forsikring.

Vi kan klart anbefale disse sider hvis du ønsker et gratis tagtjek eller mere info om mulighederne i at få lagt et tegltag, ståltag eller måske tagpap? Eller hvis du har brug for information om de forskellige forsikringstyper eller blot finde den bedste pris på en billig dansk forsikring.