≡ Menu

Hvorfor Stokerfyr?

Hvorfor vælge et stokerfyr og hvorfor er det så godt når man skal bruge billige træpiller til opvarmningEn af de helt store fordele ved at vælge et stokerfyr af at du får en mulighed for både at fyre med træpiller, samt mange andre typer af brænde dette kan f.eks. være træ briketter, bøgebrænde eller hvad du ellers har liggende af rest træ (Husk dog det ikke må være ikke imprægneret træ du bruger). Dette gør at man kan vælge sit brænde alt efter hvad der lige er på tilbud nu og her, eller måske du er heldig at havde en bekendt der ligger inde med en stor bunke brænde i overskud som du kan få billigt. Du er derfor ikke bundet til blot at benytte dig af en bestemt type af brænde men kan  i stedet variere efter behov. Dog skal du være opmærksom på at det tit kun er træpiller som kan bruges til automatisk påfyldning af brændsel.

Derfor bør du vælge et Stokerfyr

En anden af de helt store fordele ved at vælge at investere i et Stokerfyr er kvaliteten. Prisen på et helt nyt Stoker fyr ligger ofte på 22.000 kr. og 45.000 kr. inkl. moms og installationen, det lyder måske dyrt. men du får et fyr der nemt holder de næst 20-30 år uden problemer. Med et Stokerfyr ved du at kvaliteten er i orden samt at du får en høj effekt på dit brænde uden du mister et større varme tab, som man kan risikere ved nogle af de billigere typer af fyr. Du får dermed udnyttet en større del af det brænde du vælger at bruge til opvarmning, og dermed spare du faktisk også penge på hvert læs træ piller du køber. Udover dette har disse kvalitets fyre ofte en meget længere levetid en et billigt fyr, samt du spare en del penge i løbende reparationer som mange af de billige fyre kræver. Det er jo ikke uden grund at et fyr fra Stoker, er det mest populære til opvarmning af større arealer, og det mest populære fyr generelt igennem de sidste 20 år.

Holdbarheden på disse Stokerfyr, gør dem også til en meget attraktiv løsning for mange. Fyre man med træpiller i høj kvalitet, så har et Stoker fyr en rigtig lang levetid. Dette er for mange grund nok til at vælge denne type fyr, men de fleste har efterhånden også hørt om den gode kvalitet på Stoker produkter, og ved at man får et pålideligt fyr, som sjældent skal ordnes.

Mange af disse brændeovne og fyr kan også brænde briketter og nogle også almindeligt træ, hvilket gør dem endnu mere attraktive hvis man ofte har lidt ekstra af den slags liggende.
stokerfyr trepiller